HABER

BİFO Mayıs ayı konserleri

09.04.2013


Paylaş:

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Mayıs ayında "Şarkıların Elçisi" Thomas Hampson, kemanın büyüleyici sesi Isabelle van Keulen ve  7. Leyla Gencer Şan Yarışması finalistleriyle üç ayrı konser verecek.



9 Mayıs Perşembe/ Isabelle van Keulen ve BİFO ile romantizmi hissedin 

Kendi kuşağının en yetenekli ve etkileyici kemancılarından Isabelle van Keulen, mayıs ayının ilk konserinde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın konuğu olacak. Keulen'in, BİFO eşliğinde Hollywood'un romantik bestecisi Korngold'un  Re Majör Keman Konçertosu'nu seslendireceği 'Son Romantik: Korngold' konseri, 9 Mayıs Perşembe akşamı 20.00'de Lütfi Kırdar UKSS'de.     

13 Mayıs Pazartesi/ BİFO 'Bir Divanın İzinde'ki solistlerle sahnede 

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), Mayıs ayında 7. Leyla Gencer Şan Yarışması finalistleri Fatma Said ve Kristina Bikmaeva'yla aynı sahnede buluşuyor. 'Bir Divanın İzinde' adlı konser, 13 Mayıs 2013, Pazartesi günü saat 20.00'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde.     

23 Mayıs Perşembe/ 'Şarkıların Elçisi' Thomas Hampson BİFO ile ilk kez İstanbul'da 

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, sezonun son konserinde günümüzün en tanınmış ve önemli opera sanatçılarından Thomas Hampson'u İstanbullu klasikseverlerle buluşturacak.  Müzikseverlerin belki de en çok Leonard Bernstein ile yaptığı kayıtlardan hatırlayacağı Hampson, 23 Mayıs Perşembe akşamı 20.00'de BİFO eşliğinde Mahler, Wagner, Verdi ve Massenet operalarından aryalar seslendirecek.

YORUMLAR


Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20