HABER

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği

23.02.2017


Paylaş:

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile 20. Yılında da her Çarşamba akşamı İstanbullu müzikseverleri aynı çatı altında toplayacak.

 

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan yıllar içinde pek çok önemli sanatçıyı, oda müziği grubunu, dans topluluğunu ve sanat merkezlerinin aranan solistlerini ağırlayan Albert Long Hall Konserleri’nin 20. yılının kutlandığı 2017’de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği destekle devam edebildiğini belirterek; “Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi için çok önemli bir klasik müzik geleneği olan Albert Long Hall Konserleri’ne verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim" dedi. 

 


Bahar Dönemi Konserleri
 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile 20. yılında görkemli konserlere ev sahipliği yapmaya devam edecek olan Albert Long Hall’de 2017 Bahar Dönemi Konserleri, İngiliz sanatçılar, Rhiannon Llewellyn, Sarah Champion, Bradley Smith, Nicholas Merryweather, William Wann ve Edwige Herchenroder’in icra edeceği Brahms: Aşk Şarkıları ve Schuman: İspanyol Şarkıları ile başladı.
 

 

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik 2017 Bahar Konserleri’nde Pekinellerden çellist Amid Peled’e, Marie-Pierre Langament ve Martin Löhr’e; Ayşegül Sarıca, Gülsin Onay, Bülent Evcil, Toros Can, Cihat Aşkın, Ayla Erduran ve Elvin Hoxha’ya; Arcadia Quartet’ten İstanbul Sinfonietta’ya Berlin Deutsche OperSolistlerine, Festa Rustica Ensemble’dan Barış İçin Müzik Orkestrası’na kadar pek çok solist ve toplulukla birbirinden renkli dinletiler sergilenecek.

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20