Hi-Fi Cihaz

Müziğe hayat veren hoparlör üreticisi

25.12.2017


Paylaş:

Hi-Fi dünyasındaki mevcut markaların fiyat/performans konusunda asla rekabet edemeyeceği hoparlörler üretme niyetiyle Lars Wolle tarafından kurulan Danimarkalı hoparlör firması DALI, (Danish Audiophile Loudspeaker Industries) 1983 yılı itibariyle İskandinavya'nın en güçlü perakende zincirini de oluşturarak kuzeyin ve Avrupa'nın adından en fazla söz ettiren hoparlör markaları arasında yer alıyor.

 

Verdiği doğal ses ile dinleyenleri hayrete düşüren, rekabetçi rakamlarıyla diğer markalardan açık ara öne çıkan DALI'nin ürettiği hoplarlörler; müzikal gerçekçiliği, ses bütünlüğüne odaklanan benzersiz ve mükemmel sonik kimliğiyle tanınıyor.

 

30 yılı aşkın tecrübesiyle küresel bilinirlik kazanan, müzik ve sinemaseverlere kaliteli hizmet veren DALI, maliyet odaklı Spektor serisinden, performans odaklı Epicon 8'e dek her zevk ve her bütçeye uyabilen oldukça geniş bir hoparlör yelpazesine sahip...

 

65'den fazla ülkede, bir milyondan fazla evde kullanılan, müzik tutkusuyla imal edilen DALI hoparlörlerinin neredeyse her modeli aynı zamanda pek çok değerli ödülün de sahibi...

 

Bünyesinde çalışan müzik tutkunu dünyaca ünlü ses mühendisleriyle, ilgi çekici bir ses deneyimi yaşatmak üzere çalışmalarına devam eden DALI, ürettiği her hoparlörde DALI mühendisleri tarafından tasarlanan özel sürücü üniteleri kullanıyor.

 

Kaydedilen müziğe hayat verebilmeyi amaç edinen firma, müzik sanatçılarına duyduğu saygının bir ifadesi olarak dinleyiciler için mükemmel bir illüzyon yaratıyor.

 

Akustik bilimler üzerine yaptığı araştırmalarla yeni teknolojiler geliştiren, her modelindeki doğal, şahsına münhasır, mükemmel sesiyle müzikseverlerin beğenisini kazanan DALI hoparlörleri, yalnızca ses estetiğinin değil, aynı zamanda hoparlör işçiliğinde gösterdiği kuzeyli bakış açısına sahip minimal tasarımlarıyla da büyük beğeni topluyor.

 

www.hifisistemler.com

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20