HABER

5. ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali

26.07.2021


Paylaş:

Bu yıl beşincisi düzenlenen ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali, Maltepe Üniversitesi Konservatuvarı Müdürü Prof. Çiğdem İyicil’in yönetiminde, titizlikle hazırlanmış bir yaz akademisi programıyla gerçekleşiyor. Birbirinden değerli klasik müzik hocalarının yer aldığı ustalık sınıfları 26 Temmuz ve 5 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

ICMAF Akademi, salgın koşulları nedeniyle bu yıl sadece keman, viyolonsel ve flüt dallarında düzenleniyor. Akademi, katılımcıların hem bireysel hem de toplu olarak, uluslararası sanatçı kişiliklerinin yanı sıra, gönüllerinde eğitimcilik ateşini de korumuş olan virtüozların önderliğinde çalışma ve aynı sahneyi paylaşma fırsatına erişecekleri eşsiz bir platform oluşturuyor.

ICMAF Genel Sanat Yönetmeni Prof. Çiğdem İyicil, ICMAF Bodrum ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali’nin beşincisini bu yıl Bodrum’da düzenliyoruz. Bu güzel organizasyonu Nuri İyicil Uluslararası Klasik Müzik Derneği ve Maltepe Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Salgın koşullarına rağmen bu akademinin devam edebilmesinde büyük payı olan Maltepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şahin Karasar ve Maltepe Üniversitesi Kurucusu Sayın Hüseyin Şimşek’e sonsuz teşekkür borçluyuz. ICMAF’in misyonu, iyi müziği ve eğitimini toplumun tüm katmanlarına, uluslararası nitelikte ve ayrıcalıksız bir biçimde ulaştırabilmek, bu mutluluğu beraberce yaşayabilmek ve yaşatabilmektir. Bu yolculukta sanata gönül vermiş destekçilerimiz ve siz müziksever dostlarımızla her zaman bir arada olabilmek dileğiyle.”

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20