HABER

Mertol Demirelli Piyano Resitali

14.03.2022


Paylaş:

2000'lerin başında harika çocuk olarak tanınan, çok sayıda konser veren piyanist Mertol Demirelli konserlerine Trabzon, Rize ve Giresun'da devam ediyor.  

 
Trabzon Üniversitesi'nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü Etkinlikleri kapsamında, Trabzon Üniversitesi Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'nde Bach, Beethoven, Liszt ve Brahms'ın eserlerinden oluşan bir programın sunulacağı piyano resitalinin ardından, Trabzon Çoksesli Korosu ile bir araya gelecek olan Demirelli koroyla birlikte Çanakkale şehitlerini anmak için iki eser daha seslendirecek. Bu eserlerin performansına; Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı müdürü ve klarnet sanatçısı Doç. Ayşegül Ergene, Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalından Dr. Öğr. Üy. Nuri Nalbantoğlu ve Trabzon Üniversitesi Kompozisyon Anasanat Dalından Dr. Yiğit Can Eyüboğlu da dahil olacak. 
 
Halka açık olarak gerçekleştirilecek konsere tüm Trabzon halkı davetlidir.  
 
18 Mart 2022 Cuma, 18.30
Trabzon Üniversitesi Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi 


 
 

Sanatçının Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'da 22 Mart 2022 tarihinde vereceği piyano resitaline dair bilgilere ise linkten ulaşılabilir.

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20