AL DENTE

Ayşe Yavaş: Ispanaklı Sufle

30.11.2023


Paylaş:

Malzemeler 
1 kilogram ıspanak 
1 bardak süt 
1 bardak yoğurt
1 kaşık un
3 yumurta 
1 soğan
 
Tarif 
Ispanaklar yıkanıp kalın şekilde doğranır. Bir adet soğan ince şekilde doğranır. Ispanak ve soğanlar tencerede kısık ateşte biraz karıştırılır. Ayrı bir kapta yumurta, süt, yoğurt ve un iyice karıştırılır.  
 
Isıya dayanıklı bir kaba alınan ıspanakların üzerine, hazırlanan karışım dökülür. Üzerine dil peyniri ve rendelenmiş kaşar peyniri ilave edilerek fırına verilir. 180 derecede peynir kızarana dek pişirilir. Afiyet olsun!
 
Tavsiye edilen müzik
AyşeDeniz Gökçin'in yeni albümü Patterns’de yer alan ilk şarkısı Chaos’u tavsiye ederim.

BENZER HABERLER


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20