HABER

Borusan Quartet ENKA Oditoryumu'nda

05.04.2024


Paylaş:

Türkiye’nin ve dünyanın en seçkin festival ve salonlarında gurur veren performanslara imza atan Borusan Quartet, 7 Mayıs 2024 akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda “Oda Müziğinde Alman Romantizmi” konseriyle müzikseverlerle buluşacak.

Esen Kıvrak (keman), Nilay Sancar (keman), Efdal Altun (viyola) ve Nil Kocamangil (viyolonsel) dörtlüsü bu konserde, iki büyük Alman besteci Robert Schumann ve Felix Mendelssohn’un yapıtlarından oluşan bir program sunacak. 
 
Program
R. Schumann, La Majör Quartet, No.3, Op.41
F. Mendelssohn, Kapriçyo, Mi minör, No.3, Op.81
F. Mendelssohn, Fa minör Dörtlü, No.6, Op.80
 
Biletler, Biletix ve ENKA Sanat Gişesi’nden temin edilebilir. 

 
ENKA Sanat
ENKA Vakfı’nın kültür sanat alanındaki faaliyetlerini yürüten ENKA Sanat, kurulduğu günden bugüne, sanatçıların üretimlerine destek olmak, bu üretimlerin genç nesiller başta olmak üzere geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Açıkhava Tiyatrosu, Oditoryumu ve Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdiği yıla yayılan etkinlik programı ile sahne sanatları, güncel- klasik müzik,ve plastik sanat alanlarının yenilikçi örneklerini sanatseverlerle buluştururken, alanında duayen sanatçıların yanı sıra genç yeteneklere de düzenli olarak kapılarını açıyor. ENKA Sanat, aynı zamanda, genç sanatçıların eğitimine yönelik burs programları hayata geçiriyor, farklı kurumlarla iş birliği içerisinde sponsorluk çalışmaları yürütüyor, kendi yapımlarına imza atıyor, geliştirdiği proje ve programlarla sanata katkılarını çok yönlü olarak sürdürüyor. 

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20