HABER

Can Özükan ile Müziği Okuyanlar Kulübü

07.01.2026


Paylaş:

Piyanist ve müzik tarihi araştırmacısı Can Özükan tarafından 2023 yılından bu yana Türkiyenin farklı şehirlerinde yürütülen, ülkemizin müzik okumaları odağındaki ilk ve tek kitap kulübü olan Müziği Okuyanlar Kulübü, yeni yılın ilk oturumunda dünya sahnelerinde ülkemizi başarıyla temsil eden flüt sanatçısı ve akademisyen Doç. Aslıhan And Say’ı konuk ediyor.
 
Kulübün bu ayki buluşması; vizyoner ve multidisipliner yaklaşımıyla son yıllarda dikkat çeken, çalışmalarıyla klasik müzik camiasında saygın bir yer edinen Aslıhan And Say’ın sanatçı kimliği ve kariyerindeki önemli kilometre taşları etrafında şekillenecek. Hem solist, hem oda müziği sanatçısı, hem de başarılı bir orkestra icracısı olan Aslıhan And Say, yıllar boyunca önemli orkestralarda edindiği deneyimlerden yola çıkarak flütün orkestradaki yeri ve önemini ele alacak. Bu kapsamda Brahms, Prokofyev, Rossini ve Mendelssohnun seçkin orkestra eserlerindeki flüt soloları, sanatçı ve orkestra repertuvarı öğrencileri tarafından canlı icra ile sanatseverlere sunulacak.
 
17 Ocak 2026 Cumartesi akşamı saat 19.00da, Tarihi Narmanlı Apartmanı’nda yer alan Narmanlı Sanatta gerçekleştirilecek bu özel buluşma, sınırlı kontenjanla izleyicilerini ağırlayacak. Flütün tarihsel gelişiminden orkestradaki konumuna; bir akademisyenin dünya sahnelerine uzanan sanat vizyonundan icra pratiklerine kadar pek çok başlığın ele alınacağı etkinliğin biletleri, ilgili bağlantı üzerinden temin edilebilecek.

BENZER HABERLER


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20