AL DENTE

Emre Nurbeyler: Emre'nin Mükemmel Kurabiyesi

14.01.2025

Malzemeler 1/3 su bardağı hindistan cevizi yağı (75 gram) 2/3 su bardağı hindistan cevizi şekeri (150 gram) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı...

İlyun Bürkev: Tahinli Kek

30.11.2024

Malzemeler 4 adet yumurta 1,5 su bardağı şeker 1 bardak sıvı yağ 1 bardak süt 3 yemek kaşığı tahin 3 yemek kaşığı pekmez 1 paket...

Nil Kocamangil: Parfait au Citron

11.11.2024

Malzemeler 3 bardak süt (450 ml) 2 paket krem şanti 15 adet petit beure bisküvi 2 çorba kaşığı hindistan cevizi 3 adet...

Mehmet Gökhan Bağcı: Granola Jar

27.10.2024

Katı Malzemeler 2,5 su bardağı yulaf ezmesi 4 yemek kaşığı çiğ badem 1 yemek kaşığı ay çekirdeği içi 1 yemek...

Hakan Şensoy: Parmesan Soslu Kremalı Fener Kavurma à la Şensoy

16.10.2024

Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış fener balığı 1 adet küçük boy soğan 1 diş sarımsak 200 gr parmesan peyniri 1 demet...

Mehmet Ali Sanlıkol: Güveçte Karides

13.09.2024

Malzemeler Tereyağı (Her güveç için bir tatlı kaşığı kadar)  Yeşil biber (Her güveç için bir...

Nihan Ulutan: Fırında Levrek Trio

10.09.2024

Malzemeler Cips inceliğinde patates dilimleri  Piyazlık gibi ince doğranmış kuru soğan  Kılçığı alınmış levrek...

Barış Kerem Bahar: Rengarenk Sebzeli Bademli Tavuk

19.08.2024

Malzemeler 2 adet kabak 1 avuç kavrulmamış kabuksuz badem Zeytinyağı 150 gr taze krema 1'er adet yeşil, kırmızı ve sarı biber 1...

Sedef Erçetin Atala: Fransız Usulü İstiridye Mantarı

14.07.2024

Malzemeler 300 gr istiridye mantar 50 gr tereyağ 3 adet taze soğan 1 diş sarımsak Yeşil limon Yarım su bardağı beyaz şarap 150 gr...

Alpaslan Ertüngealp: Teysineş Çirke

11.04.2024

Malzemeler 2 adet temizlenmiş tavuk göğsü 400-450 ml çiğ krema 1 baş sarımsak Tuz Karabiber Ceviz-i bevva Tarhun otu 36...

Meliha Doğuduyal: Uskumrulu Hindiba Çorbası

18.02.2024

Malzemeler 1¼ litre sebzeli bulyon 1 kök hindiba (ya da 250 gr yaprak) 250 gr tütsülenmiş uskumru fileto (ya da 450 gr taze...

Orhan Ahıskal: Ispanak a la Sarımsak

07.02.2024

Malzemeler Kişi başı 1 demet ıspanak  Kişi başı 1 adet domates Kişi başı 1 adet konserve ton balığı Sarımsak Sızma...

Çetin Aydar: Kuzu Kol Fırında

15.12.2023

Malzemeler 1 adet kuzu kol (kemikli, fırın uygunsa bütün, değilse iki parça halinde) 2 baş sarımsak 1 kg taze patates 2-3 dal...

Ayşe Yavaş: Ispanaklı Sufle

30.11.2023

Malzemeler  1 kilogram ıspanak  1 bardak süt  1 bardak yoğurt 1 kaşık un 3 yumurta  1...

Celil Refik Kaya: Cookie

18.11.2023

Malzemeler 1 çay bardağı ufalanmış fındık ya da ceviz 2 yumurta  2 çay bardağı un 2 yemek kaşığı tarçın 1...

Ahmet Levent Atlıer: Pastırmalı Humus

19.08.2023

Malzemeler 800 gram nohut  50 gram pastırma  1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay bardağı tahin 1 limonun suyu 3 diş...

Tülay Uyar: Paella alla Marinara

03.07.2023

Malzemeler 1,5 kase baldo pirinç 1 tatlı kaşığı safran ¼ bardak zeytinyağı  15 adet karides 15 adet midye 2...

Selin Şekeranber: Beyran Çorbası

12.06.2023

Malzemeler 1 kg kemikli kuzu eti 1,5 su bardağı pirinç 100 gram tereyağı 8 diş sarımsak 2 adet limonun suyu Tuz, karabiber,...

Gioachino Rossini (1792-1868): Biftek à la Rossini

01.05.2023

Malzemeler 4 adet fileto biftek 4 dilim ekmek 150 gram tereyağ 1 bardak Madeira şarabı 1 yemek kaşığı un 1 bardak et suyu 100...

Sevil Ulucan Weinstein: Aile Toplantılarımıza Özel 'Makluba' Tarifi

08.04.2023

Malzemeler 1 kg dana noir 2 adet büyük patates 2 adet büyük soğan 2 adet patlıcan 1 adet küçük boy...

DAHA FAZLA GÖSTER

Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20