AL DENTE

Oleg Marshev: Nane kremalı spagetti

14.10.2019


Paylaş:

Malzemeler

 

320 gr spagetti

250 ml. Krema

1 adet limon

25-30 yaprak taze nane

Karabiber

 

Tarif

 

Makarnalar tuz eklenmiş olan suda haşlanır. Limonun kabukları soyulup kabukları ayrılır. Nane yaprakları doğranır. Krema ısıtılır ve içine limon kabukları, naneler ve karabiber eklenerek karıştırılır.

 

Makarnaların suyu süzülür ve hazırlanan krema sosu üzerine dökülerek iyice karıştırılır.

 

Servis tabağına konulan makarnanın üzeri taze nane yaprakları ve limon ile süslenir.

Afiyet olsun!




 

Tavsiye edilen müzik

 

Prosecco di Valdobiadene eşliğinde Felix Mendelssohn'un 2 Numaralı Piyano Konçertosu'nu dinlemenizi tavsiye ederim.

 

 

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0216 325 27 13 | F: 0216 326 39 20