Hi-Fi Cihaz

Fiyat performansta üstün başarı: Monitor Audio Monitor Serisi

18.12.2019


Paylaş:

İngiltere'nin haklı gururu olan markalarından Monitor Audio, 40 yılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanındaki odyofiller için kaliteli hoparlör üretmeye devam ediyor. 

 

Markanın çok ödüllü Bronze Serisi'nin yaratıcı sürücü yapılandırması olan C-CAM dome tweeter ünitelerini kullanarak tasarladığı Monitor Serisi, hem müzikal performans hem de fiyat performans olarak değerlendirildiğinde oldukça başarılı sonuçlara sahip...

 

Siyah, beyaz ve ceviz kaplama seçenekleriyle üretilmiş olan seri, minimal tasarımlarıyla da dikkat çekici görünüyor.

 

Tek başına dengeli, birlikte ise üstün sinerji

 

Monitor 50 ve Monitor 100 modelinde iki ayrı raf tipi, Monitor 200, Monitor 300, adlı iki ayrı kule tipi, Monitor C150 adlı merkez ve Monitor MRW-10 adlı subwoofer'dan oluşan serinin hoparlör gamında bulunan tüm hoparlörler oldukça başarılı performanslara sahip.



 

Avrupa'nın ünlü Hi-Fi dergilerince “Editörün Seçimi” olarak gösterilen Monitor 50, kompakt tasarımı, sürücü teknolojisi ve küçük boyutuna nazaran sunduğu büyük sahne imajıyla; raf tipi bir diğer model olan Monitor 100 ise Monitor Audio'nun klasik ses karakteristiğini en doğru şekilde yansıtıyor olmasıyla öne çıkıyor. 


 

Hi-Fi dergilerinde yine “Editörün Seçimi” olarak gösterilen kule tipi Monitor 200 üstün dengesi ve bas performansıyla, Monitor 300 ise yüksek çözünürlüğü, zengin ve dinamik değerleriyle dikkat çekiyor. 



 

Seride yer alan Monitor C150 merkez ve Monitor MRW-10 subwoofer ise yine ünlü dergiler ve odyofillerden tam not alarak Monitor Serisi'ni taçlandırıyor.


 

Ödüllü ev sinema sistemi AV200

 

Monitor Serisi'nde yer alan hoparlörlerden oluşan ev sinema sistemi AV200, uzman eleştirmenlerden aldığı övgüler ve giriş seviyesi ev sinema sistemleri sınıfında “Editörün Seçimi” ödülüne sahip... 

 

Monitor Audio AV200, konser ve filmlerdeki çarpıcı performansıyla dikkat çekiyor.



 

Kısa süre sonra Anadolu Yakası'nda

 

Monitor Audio, Monitor Serisi'nde bulunan hoparlörlerle Hi-Fi dünyasına giriş yapabilir ya da konser ve filmlerin keyfini sürebileceğiniz AV200 adlı ev sinema paketiyle evinizde sinema keyfini yaşayabilirsiniz.

 

Türkiye'ye Art of Sound tarafından ithal edilen Monitor Audio Monitor Serisi ve markanın diğer hoparlörler serileri, Art of Sound'un İstanbul Anadolu yakasında kısa bir süre sonra açılacak olacak olan yeni mağazasında odyofillerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

www.artofsound.com.tr

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20