HABER

Etkinlikler Şirince ve Kapadokya'da gerçekleştirilecek

20.02.2020


Paylaş:

Klasik Keyifler Müzik Derneği’nin (KK) her yaz 6-12 yaş arası çocuklar için düzenlediği KK Müzik Köyü eğitim programı 27 Haziran ve 1 Temmuz 2020 tarihlerinde Şirince’de ve 6-10 Ağustos tarihlerinde Kapadokya’da gerçekleştirilecek. Etkili mimari yapısıyla yaz boyu eğitimler veren Tiyatro Medresesi Şirince Müzik Köyü’ne ev sahipliği yaparken, eşsiz doğası ve tarihi dokuya sahip Kapadokya Üniversitesi ise Kapadokya Müzik Köyü’ne ev sahipliği yapacak.
 
6-12 yaş grubu katılımcıların dört gün boyunca toplamda 18 saat eğitim alacağı KK Müzik Köyü eğitim programında beden müziği, soundpainting, dans ve hareket terapisi, müzik terapisi, Orff-Schulwerk, Suzuki keman yaklaşımları ve koro, solfej, teori, kompozisyon ve doğaçlama eğitimleri bulunuyor. Geniş eğitim yelpazesinin uygulanacağı sınıflarda eğitimler yaş gruplarına göre 10 kişilik gruplar halinde özel olarak gerçekleştirilecek. Her katılımcının bireysel olarak tanıyacağı enstrüman tanıtım derslerinde ise keman, viyolonsel, gitar, piyano, flüt, gotik arp gibi birçok enstrümanla tanışacağı KK Müzik Köyü’ne herhangi bir müzik eğitimi olan veya olmayan tüm çocuklar velisiyle katılabiliyor. Veliler için ayrıca yaz kampı süresince Orta Çağ ve Rönesans Dönemi Çocuk Eğitimi seminerleri düzenlenecek.
 
Klasik Keyifler Müzik Derneği’nin 10. yıl kutlamalarına dahil edilen Kapadokya Müzik Köyü, 10. Uluslararası Kapadokya Müzik Festivali kapsamında gerçekleşecek konserlerine kabul edilen tüm katılımcılara ve velilere ücretsiz konser dinleme olanağını da sunuyor.
 
Klasik Keyifler Şirince Müzik Köyü ve Kapadokya Müzik Köyü’nün direktörlüğünü viyolonsel sanatçısı, KK Müzik Köyü kurucusu ve KK ortak sanat yönetmeni Mehmet Gökhan Bağcı yürütüyor.

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20