Hi-Fi Cihaz

İşitme kaybı yaşayanlara özel: Sennheiser RS 195

11.04.2020


Paylaş:

İşitme yapısı zaman içinde doğal olarak değişkenlik göstererek, duyulan seslerin kalitesinde farklar oluşur. İşitme konusunda duyarlı olan müzikseverler, müzik dinlerken ya da televizyon izlerken bu değişimi farkedebilirler. 

Sennheiser'ın RS 195 kablosuz kulaklıkları bu durumdan muzdarip olan müzikseverler için tasarlanmış. Kullandığı teknolojiyle ses anlaşılabilirliği ve müzik üzerindeki detayların değişimine imkan sunan kulaklık, basit ve sezgisel bir ayar mekanizması sayesinde fark edilemeyen seslerin duyulmasını sağlıyor.

Yedi ayrı profil seçeneğiyle en iyi sesi optimize ederek, hem sağ/sol kulak dengesini hem de her kulak için ayrı ses yüksekliği ayarlanabiliyor. 

Konuşma modu sayesinde arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırılarak, konuşma odaklı sesi kulağa iletirken, müzik moduyla dinamik bir aralıkta en uygun müzik sesini iletiyor. İnovatif dijital kablosuz iletim teknolojisiyle 100 metreye kadar bir alan içinde net bir sinyal kalitesi sunuyor. Analog ve dijital ses girişlerine sahip olan model, odadan odaya geçerken bile sorunsuz bir şekilde dinlemenin devam etmesini sağlıyor.

17Hz ila 22.000Hz frekans aralığı, ergonomik tasarımı ve 340 gram ağırlıyla uzun süreli dinlemelerde rahat kullanım imkanı sunan model, Sennheiser ve sinyal işleme stratejisi baz alınarak geliştirilen duyma sağlığı teknolojisinin sahibi Fraunhofer* Dijital Medya Teknoloji (IDMT) Enstitüsü'nün bir araya gelerek tasarladıkları bir kulaklık...

Bu teknoloji, medikal amaçla üretilen ürünlerin ne yerine geçebilir ne de bu ürünlerle aynı fonksiyonlara sahiptir.

www.hifilife.com

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20