HABER

Lara Di Lara, Sazova'da sahne aldı

21.09.2020


Paylaş:

Daha önce 2018 yılının Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası sezon kapanışına konuk solist olarak katılan ve Eskişehirliler tarafından konser sonunda ayakta alkışlanan alternatif pop müziğin önemli temsilcilerinden Lara Di Lara, Sazova Amfi Tiyatro’da pandemi döneminde sanatseverlere moral olmak amacıyla, solo performansıyla sahne aldı.

Her yıl birbirinden önemli sanatçıları Eskişehirlilerle buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, maske ve mesafe kurallarına uyarak sanatseverlere müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Cuma günleri düzenlediği Senfoni Orkestrası konserlerinin yanı sıra bu hafta sonunda alternatif pop müziğin önemli temsilcilerinden Lara Di Lara’yı Eskişehirlilerle buluşturdu. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatro’da şarkılarını seslendiren Dilara Sakpınar, solo performansıyla Eskişehirlilerden tam not aldı.

Pandemi nedeniyle sanattan uzak kalmak zorunda kalınan şu günlerde kurallara uyarak Eskişehirlilerle bir kez daha buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Sakpınar, Eskişehir’in kültür, sanat ve sanatçıya değer veren bir kent olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e sanatın ve sanatçının yanında olduğu için teşekkür etti.

Can Hacıoğlu

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20