HABER

Müzik Tutkunu, İzmir Müzik Akademisi İle Gerçeğe Dönüştür!

21.11.2020


Paylaş:

16 Kasım 2013'te kurulan İzmir Müzik Akademisi, bugün Alsancak ve Üçkuyular semtlerinde yer alan iki okuluyla İzmir'in önemli noktalarında müzik eğitimi hizmeti veriyor.

Teorik ve uygulamalı derslerden oluşan, müzik teknolojisi ve caz gibi seçkin eğitimleri de içeren, birçok müzik türüyle ilgili sertifikalandırılabilir programa sahip olan İzmir Müzik Akademisi, şehrin en kapsamlı müzik okulu olma özelliğini taşıyor.

Müzikal anlamda dünya vatandaşı olmayı tercih eden bireyleri mesleki bilgiyle donatmayı ve müziğe dair bütün alanların uzmanlarını yetiştirmeyi hedefleyen İzmir Müzik Akademisi, Türk Müziği’nden Batı Müziği’ne, yüzde 95’e varan başarı oranıyla, müzik okullarına hazırlık eğitimlerinden caz müzik ve müzik teknolojisi alanlarına kadar farklı eğitimleri, uzman kadrosuyla teorik ve pratik olarak sunmanın yanında, sık sık etkinlikler düzenleyip sanatsal uygulama alanları da yaratarak öğrencilerini azami donanımlı yetiştirmeyi hedefliyor.

İzmir Müzik Akademisi, özellikle iki yıldır müzik teknolojisi alanında MEB onaylı sertifika programı düzenleyerek, üniversitelerin ilgili bölümlerine hazırlık eğitimleri veriyor. Kurum, mix&mastering atölye çalışmaları ile İzmir’de bu alanda sertifika veren tek müzik kursu olmaya devam ediyor.

Detaylı bilgi için linke tıklayınız.

BENZER HABERLER

    YORUMLAR


    Akçaağaç Sok. Görhan Apt. No: 1/1A Acıbadem Üsküdar / İSTANBUL | T: 0532 343 9328 | F: 0216 326 39 20